Şehit Yıldırım Oflaz Çok Programlı Anadolu Lisesi

WEB https://kibrisciksehityildirimoflazcpal.meb.k12.tr
Adres : KÖROĞLU MAH. NECMETTİN UTKAN CAD. KİBRİSCİK YATILI BÖLGE ORTAOKULU PANSIYONU SİTESİ NO: 19 KIBRISCIK / BOLU
VİZYON : Hep en iyiyi hak edenler olarak, Cumhuriyetin temelini oluşturan demokrasiyi okul yaşantısının her alanında yaşayıp yaşatan, çevreye saygılı, farklı fikir ve inançlara saygılı, katılımcı, üreten ve sorgulayan, ilgi ve yeteneklerine uygun hedeflerine kararlı adımlarla ilerleyen ,bedenen, zihnen ,ahlaken yüksek seciyeli ,hayatın her alanında başarılı, işbirliği ve paylaşıma açık, kendisini ve milletini seven bireyler yetiştirerek, geleceğin aydınlık yüzü olmayı istiyoruz.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan bir okul olarak ;çalışanlarının ve öğrencilerinin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmalarını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, bilimin ve aklın önderliğinde, vatanını ve milletini seven, kendisiyle ve toplumla barışık, kültürüne sahip çıkan, ilerici, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel ve etik değerlere sahip, öz güveni yüksek, tam donanımlı iyi bir insan ve iyi bir vatandaş yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün - Yatılı